iko hendriks benoemd tot supporter van het jaar

In een korte speech maakte Theo Post de ‘Supporter van het Jaar’ bekend. De avond stond ook in het teken voor het ondertekenen van sponsorcontracten voor het nieuwe volleybalseizoen.

De eer van ‘Supporter van het Jaar’ viel ten deel aan Iko Hendriks. Hij is al ruim dertig jaar actief als spelend lid van de volleybalvereniging, maar maakt zich ook verdienstelijk als supporter. Hij is verkozen op basis van enthousiasme en beleving van met name het eerste damesteam. Helaas hebben zijn aanmoedigingen niet het gewenste resultaat gehad bij het eerste damesteam want deze degradeert weer naar de regiodivisie. Tijdens de feestavond werd een beeldje van een passende volleyballer en een alcoholische versnapering samen met een bos bloemen uitgereikt door de heer Luit Dekens.

Ook werden de uitfluiters bedankt. Deze kregen een attentie in ontvangst uit naam van de spreker. Tot de sponsoren werden nog enkele woorden gericht, waarna de contracten voor het komende seizoen werden ondertekend. Aanwezig waren; André Schuurman (Univé), Herman Snijder (Aannemersbedrijf Snijder). Hilly Dunnewind (Kapsalon Hilly), Klaas Kuiper (Bouwbedrijf Donker) en Luit Dekens hoofdsponsor van de Hypotheekgroep Flash.