Home / archiefcentraal / hotstonemassage in het vechtgenotenhuis

hotstonemassage in het vechtgenotenhuis

Op donderdagmiddag 14 april komt Loes Ottens, sportmasseur, naar het Vechtgenoten huis om u een heerlijke hotstone- of ontspanningsmassage te geven. Hotstone is eigenlijk wat de naam al zegt; masseren met verwarmde stenen. De hitte en de druk van de stenen dringt diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht de spanningen en geeft je nadien veel energie. Na het leggen van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Het zorgt ook voor een diepe relaxatie.

Aanvang 14.00 uur. Opgave minimaal twee dagen vooraf. Maximaal vijf gasten. Kosten 2.50 euro per persoon. vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.