hoonhorst klopt usv in eigen huis

Daar zag het in het begin van de wedstrijd nog niet naar uit. In de eerste tien minuten dook Aaron voor ’t Hekke twee keer in vrije positie voor het doel van Hoonhorst op maar beide keren zag hij geen kans de bal binnen te schuiven. Gaandeweg de eerste helft kwam Hoonhorst beter in haar spel maar dit leverde vooralsnog geen gevaar voor de defensie van USV op.

In de tweede helft bleven de gasten, mede op basis van een enorme portie inzet, de goede lijn voortzetten. Duels werden voor het merendeel door de Hoonhorsters gewonnen en USV kreeg nauwelijks vat op het spel van de streekgenoten. In de 60e minuut werd het nijvere werk van Hoonhorst beloond. Uit een corner van Brenden Eijkelkamp kopte Dennis Klooster snoeihard raak, 0-1. Wie had gedacht dat USV uit een ander vaatje zou gaan tappen kwam bedrogen uit. Kansen werden er nauwelijks gecreëerd en het was dan ook niet verassend dat Mike Niens met een mooie actie in de slotminuten USV de definitieve genadeklap toediende, 0-2.

USV blijft nog wel de derde plaats op de ranglijst bezetten maar de achtervolgers, waaronder Hoonhorst, zijn tot op een punt genaderd. Zondag staat de wedstrijd in en tegen Broekland op het programma, aanvang is om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.