Home / archiefcentraal / het voorjaar is begonnen bij de natuurboerderij

het voorjaar is begonnen bij de natuurboerderij

Kune Kune varkentjes komen oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland. De naam wordt in het Nederlands uitgesproken als Koenie Koenie dat staat voor dik en rond. Ze worden niet heel groot en zijn volledig bedekt met haren. De varkentjes hebben een korte snuit met puntige oren of flaporen. Een leuk dik varkentje dat rustig, vreedzaam en heel vriendelijk is. De Kune Kune varkentjes zijn nu al te bezoeken. De kraamkamer van de geiten is momenteel op advies van het ministerie twee weken niet te bezoeken voor het publiek. Kom binnenkort dus even kijken naar de nieuwe aanwinsten van de boerderij of kijk voor de kleine geitjes alvast op www.natuurboerderijdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.