Home / archiefcentraal / het praktisch fietsverkeersexamen

het praktisch fietsverkeersexamen

Kennis over verkeersregels en veel oefenen in de praktijk is daarvoor essentieel. Scholen zijn, samen met de ouders, verantwoordelijk voor het verkeersonderwijs en de verkeersopvoeding van kinderen. Het Veilig Verkeer Nederland Verkeersexamen kan hieraan een steentje bijdragen. Na eerst een schriftelijk examen volgt het praktijkexamen op de fiets. Dit praktijkexamen wordt gehouden op maandag 18 april voor de groepen 7 of 8 van de basisscholen in Gemeente Ommen. Het examen gaat van start om 09.00 uur bij het gemeentehuis in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.