Home / archiefcentraal / heren flash verrassen olhaco

heren flash verrassen olhaco

Tijdens de wedstrijd waren er ups and downs voor beide teams. De eerste set begon Olhaco goed en maakte Flash wat onnodige fouten. Gedurende de set herstelden de heren van Flash en ze kwamen nog goed terug, maar het mocht niet meer baten: 23-25 verlies. De tweede set speelden de heren goed met veel servicedruk en wonnen deze set gemakkelijk met 25-14. Flash was daar zelf aardig van onder de indruk en de derde set werd weer weggeven aan Olhaco: 18-25.

Maar in het vierde bedrijf stond de thuisspelende ploeg weer goed te volleyballen. Zelfs verdedigend liep het uitstekend bij de Nieuwleusenaren. Via 25-22 dwong de thuisploeg een vijfde set af. In deze set hadden de heren van Olhaco de moed opgegeven want de set was binnen een mum van tijd voorbij: 15-8. Zodoende konden de mannen van Flash weer eens met een enthousiast gevoel van het veld afstappen.

Aankomende week zijn de heren vrij, 16 april spelen zij de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen het tweede herenteam van Animo uit Assen om 16.30 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.