hardenberg heeft beste mcdonalds team

. Sterrenslag is een competitie tussen teams van medewerkers uit alle McDonald’s restaurants in Nederland.Zesendertig teams streden zaterdag tegen elkaar in een spannende finale in Amsterdam op verschillende onderdelen. Zo was er bijvoorbeeld een titel te behalen op de onderdelen Counter, de Grill en de McDrive. Sterrenslag is een voorbeeld hoe McDonald’s training van haar medewerkers op een leuke en interactieve manier in de praktijk brengt.

De medewerkers van McDonald’s restaurant Hardenberg waren de sterkste op het onderdeel Franse Frietjes. Zij werden streng beoordeeld op onder andere snelheid, kwaliteit en servicegerichtheid. Franchisenemer Reinier Hiddink van McDonald’s restaurant Hardenberg vertelt: “Ik ben enorm trots dat ons team heeft gewonnen. Het team uit Hardenberg is ontzettend hecht en gemotiveerd en dat was ook in de competitie terug te zien. De titel ‘Beste Team van Nederland’ staat daarom echt symbool voor het plezier op de werkvloer en de teamspirit in ons restaurant”. Het winnende team: “Het was te gek om aan Sterrenslag mee te doen! Je merkte dat alle deelnemers erg fanatiek waren. De sfeer was super en wij zijn dan ook met z’n allen echt voor deze titel gegaan!”

De Sterrenslag competitie 2011 ging in oktober 2010 van start, met maar liefst 587 teams (er konden meerdere teams uit één restaurant deelnemen). Zesenderig teams eindigden uiteindelijk in de finale. Thema’s als gastvriendelijkheid, samenwerking en communicatie stonden op deze dag centraal. Niet alleen de kennis, maar ook de snelheid van de teamleden werd op de proef gesteld. Sterrenslag is een voorbeeld van hoe McDonald’s het werk beter en leuker maken hand in hand wil laten gaan. Bij McDonald’s staat niet alleen plezier op de werkvloer centraal, ook organiseren de restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes buiten werktijd. Daarnaast zijn training en opleiding belangrijke speerpunten voor McDonald’s als werkgever.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.