Home / archiefcentraal / hans visscher schoolvoetbaltoernooi

hans visscher schoolvoetbaltoernooi

Op sportpark Westbroek in Ommen wordt woensdag 13 en vrijdag 15 april editie drieenvijftig van het Hans Visscher schoolvoetbaltoernooi gehouden. Organisator is voetbalvereniging OVC’21. Meer dan dertig jongensteams en meisjesteams gaan strijden om de hoogste eer op voetbalgebied.

Het jaarlijks terugkerende evenement voor basisscholieren begint rond 13.00 uur. Om 18.00 uur zijn alle

poulewedstrijden gespeeld en de finalisten bekend. Op vrijdagavond 15 april worden de finales gespeeld op dezelfde locatie. De eindstrijd bij de meisjes begint om 18.00 uur, gevolgd door de finale bij de jongens. Na deze wedstrijden is duidelijk welke scholen zich een jaar lang voetbalkampioen

van Ommen mogen noemen. Na de wedstrijden volgt in clubhuis De Spil de uitreiking van de kampioensbekers.

De titels worden verdedigd door Sint Bernardus bij de meisjes en Guido de Bres bij de jongens. De kampioenen worden afgevaardigd naar de regiofinales, die op woensdag 11 mei op het veld van OVC ’21 worden afgewerkt. Voor meer info check website www.ovc21.nl

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.