Home / archiefcentraal / hammenaren niet alleen voor hammertentfeest

hammenaren niet alleen voor hammertentfeest

Op vrijdagavond 3 juni aanstaande wordt voor het eerst ‘Het Hammer Cabaret’ georganiseerd.Het evenement zal plaats vinden op het terrein van ijsbaan ”De Kollendiek” dat wordt voorzien van een feesttent met uitgebreide degelijke faciliteiten. De cabaretiers die invulling zullen geven aan deze avond zijn Hammenaren of cabaretiers die een sterke affiniteit met het brinkdorp hebben. Ze zullen verschillende onderwerpen mee nemen in hun repertoire. De cabaretiers en diverse thema’s zullen binnenkort gepubliceerd worden op de website Hammenaren.nl. De avond zal muzikaal geleid worden door Yellow Blue Eyes, dat diverse nummers uit hun repertoire ter gehore zullen om bij te dragen aan een warme sfeer.

Op zaterdag 4 juni zal in de tent de vierde editie van het HammerTentFeest plaats vinden. In navolging van voorgaande jaren beloofd ook dit jaar weer een feest te worden. De organisatie is er weer klaar voor en heeft de faciliteiten weer verder uitgebreid voor dit jaar. Meer informatie is te vinden op www.hammenaren.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.