grote namen op vechtdalconcert 2011

Ensemble Beaufort, Arjan Jongsma, Miranda van Kralingen, Henk Ruiter en Jeroen van der Boom verzorgen de feestelijke avond. De artiesten zijn de beloning voor de sponsoren die het goede doel van dit jaar een warm hart toedragen.

De organisatoren zijn Juniorkamer Vechtdal en de Rotary Club Dedemsvaart-Ommen-Dalfsen. Zij steunen met het Vechtdalconcert 2011 een goed doel: het Thomashuis in Vinkenbuurt. Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Thomashuizen kenmerken zich door een zeer huiselijke sfeer en inrichting. Het Thomashuis in Vinkenbuurt wil graag een paar extra voorzieningen realiseren voor haar bewoners, waaronder een zogenaamde duofiets.

Programma

Het programma start met de zeer talentvolle, jeugdige muzikanten van het Ensemble Beaufort. Deze muzikanten zijn allemaal prijswinnaars van het Prinses Christina Concours en andere belangrijke festivals en concours. In het tweede deel van het programma, maakt het publiek kennis met de talentvolle marimbaspeler Arjan Jongsma. Arjan geeft concerten door het hele land als solist bij grote orkesten en maakte vorig jaar zijn debuut in het Concertgebouw. Na de pauze treedt de veelzijdige Miranda van Kralingen op met pianist Henk Ruiter. En, als klap op de vuurpijl, verzorgt zanger Jeroen van der Boom een spetterend optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.