Home / archiefcentraal / grote korenmanifestatie in hoogeveen

grote korenmanifestatie in hoogeveen

De Opgang, De Grote Kerk, Centrumkerk, Hoofdstraatkerk en De Vredehorst liggen op loopafstand van elkaar zodat het publiek al wandelend de verschillende kerken kan bezoeken om van de koorzang te genieten. Voor een gering bedrag kan voor de hele dag een toegangsbewijs bij één van de kerken worden gekocht. De presentaties van de koren zijn van 10.00 tot 17.15 uur.

Naast het vrij zingen van de koren zal onder begeleiding van een aantal deskundigen met een educatief programma aan de kwaliteitsverbetering van de koorzang worden gewerkt. De manifestatie zal worden besloten met een slotconcert van 18.00 – 19.00 uur in De Opgang, waar alle koorsoorten te beluisteren zullen zijn, zowel met solo- als gezamenlijke optredens.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.