Home / archiefcentraal / groep 8 roefelt enthousiast in ommen

groep 8 roefelt enthousiast in ommen

Vooral de deelname vanuit de basisscholen was opmerkelijk, maar liefst twaalf basisscholen namen deel met in totaal 210 leerlingen. Het werd dan ook een hele klus om al deze leerlingen in te delen bij de verschillende bedrijven, maar ook dit jaar lukte het weer om een interessant programma aan te bieden. Tijdens de afsluitende lunch bij Jongerencentrum Punt werden dan ook alle opgedane indrukken uitgewisseld en teruggekeken op een geslaagde Roefeldag.

“Landstede Welzijn bedankt alle deelnemende basisscholen, bedrijven, instellingen, begeleiders en natuurlijk de leerlingen voor het enthousiasme waarmee zij deze dag tot een succes maakten.” aldus de organiserende medewerkers.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.