gratis je caravan controleren in dalfsen

Met de vakantie in het vooruitzicht komen vele caravans weer uit de stalling. Welke bestemming het ook wordt, vakantieplezier begint met de juiste voorbereiding. Veilig Verkeer afdeling Dalfsen organiseert in samenwerking met Garage Wienen en de Dalfser Brandweer een gratis controle voor bezitters van caravan of camper. Deze vindt plaats op 7 mei op het terrein van Garage Wienen, Wannestraat 2 op het industrieterein in Dalfsen.

Bij deelname aan deze service dient men zich op te geven bij Jan Rosink, secretaris van VVN afdeling Dalfsen. Meld je aan via (0529) 431383 of via janentinyrosink@planet.nl, deelnemers krijgen een persoonlijke uitnodiging toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.