gratis cursus internetbankieren

Internetbankieren is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Met deze vorm van bankieren regelt u uw bankzaken thuis, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maar ook vanaf uw vakantieadres, want internetbankieren is niet gebonden aan plaats of tijd. Binnen enkele seconden kunt u uw actuele saldo bekijken, rekeningen betalen, automatische betalingen opvoeren, en nog veel meer. U bent de enige die bij uw gegevens kan, want toegang tot internetbankieren krijgt u met uw pincode. Hiermee zet u een soort electronische handtekening.

Gratis voor klanten Rabobank

Veel mensen zijn nog niet bekend met het internetbankieren en zijn er nog wat huiverig voor. Voor iedereen die zelf wil internetbankieren en de vrees ervoor wil overwinnen, wordt de cursus Internetbankieren gegeven. Er wordt in groepjes van vier personen geoefend met een fictieve rekening. De cursus bestaat uit twee lessen van twee uur. Iedereen krijgt daardoor volop de gelegenheid om te oefenen. Het studiemateriaal wordt beschikbaar gesteld door de Rabobank.

Aanmelden

De cursussen worden gegeven in de computerruimte van Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89 en in de computerruimte van ‘de Olmen’ , Oosterveen 21 te Nieuwleusen. De docenten zijn de heren Anneveldt en Haga. De cursussen worden op diverse dagdelen, waarvan ook enkele avonden gegeven. Wilt u inlichtingen of wilt u zich aanmelden dan kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89 in Dalfsen, 0529-43 45 70. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.