Home / archiefcentraal / goede resultaten op pitch en putt baan

goede resultaten op pitch en putt baan

Op de Pitch en Putt baan in Lemele had het mooie weer een goede invloed op de resulaten van de spelers.

Lemelervelder Jos Harmsen en Theo Otten uit Heeten hadden maar 52 slagen nodig voor de 18 holes van de Pitch & Putt golfbaan te Lemele. En kregen elk tien punten bijgeschreven in het strokeplay klassement.

Martin Holterman uit Hasselt wist met een ronde Par (54 slagen) acht punten mee naar huis te nemen, Raaltenaar Hans Strijkveen kreeg zeven punten voor zijn ronde 56. De Lemelenaren Henri Duerink en Harry Eshuis kregen zes punten bijgeschreven voor hun ronde 58. Jan Hekman uit Ommen en Herman Scholten uit Nijverdal hadden 59 slagen nodig en verdienden hiermee vier punten. In het tussen klassement staat Theo Otten op kop met 35 punten gevolg door Hans Strijkveen met 28 punten en met 25 punten staat Henri Duerink hier derde.

Voor het stableford klassement was Wim Grondman de grote man deze week door zijn score van 41 stabelford punten na een ronde 63 kreeg Wim tien punten bij geschreven. Jos Harmsen kreeg voor zijn ronde 52, 39 stableford punten en dus negen punten in dit klassement. Dinie Hekman uit Ommen en Nijvverdaller Gerrit Tempert scoorden met hun ronde van 64, 38 stableford punten bij elkaar en dus acht punten voor het tussenklassement. Gerard Hulsman uit Lemelerveld voort hier het tussen klassement aan met 22 punten, op één punt gevolgd door Henri Duerink welke weer op één punt wordt gevolgd door Dinie Hekman.

Zeven spelers speelden deze week hun handicap naar beneden, en zes spelers speelden hun handicap naar boven, de rest speelden keurig in de buffer. Zie voor de volledige uitslagen www.nppb.nl baan Lemele

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.