Home / archiefcentraal / gezondheidspark ziekenhuis hardenberg

gezondheidspark ziekenhuis hardenberg

Het Gezondheidspark Hardenberg is een gezamenlijk initiatief van de Saxenburgh Groep en de gemeente Hardenberg. Dit park zal verrijzen op het voorterrein van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg. De initiatiefnemers willen het aanbod op het gebied van gezondheid en gedrag voor de inwoners van Hardenberg en ruime omgeving verbreden en de regionale positie van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis versterken. Eén van de doelstellingen van het Gezondheidspark is het stimuleren van een bewuste leefstijl en preventie.

Om behoeften en aanbod op het gebied van de voorzieningen op het Gezondheidspark goed op elkaar af te stemmen, gaat begin volgende week een enquête online, met als thema: ‘Van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag’. Het begrip preventie speelt hierin een grote rol. De enquête is te vinden op de website van de Saxenburgh Groep www.sxb.nl, klikken op Saxenburgh Groep, onder het kopje ‘Enquête gezond gedrag’ en is in te vullen tot 16 mei.

Onder de deelnemers aan de enquête wordt een aantal fitheidtesten verloot. Deze zijn beschikbaar gesteld door Medifast.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.