Home / archiefcentraal / gemeentebestuur bezoekt oudleusen

gemeentebestuur bezoekt oudleusen

Het college van burgemeester en wethouders organiseert een informatieavond in de kern Oudleusen op 19 april in de Wiekelaar. Op deze avond verzorgen wethouder Von Martels, wethouder Agricola en wethouder Goldsteen namens het college een inleiding over: woonservicegebieden, de N340, woningbouw in Oudleusen, bestemmingsplan de kleine kernen, de structuurvisie, het bestemmingsplan buitengebied en het dorpsplan.

In 2007 is het dorpsontwikkelingsplan ‘Lang Leve Oudleusen’ gereed. Drie jaar later is, met het dorpsontwikkelingsplan als basis en met hetzelfde enthousiasme, gewerkt aan een dorpsagenda met een uitvoeringsplan voor de komende vier jaar. Het proces en de inhoud van het dorpsplan worden tijdens de informatieavond toegelicht en het bijbehorende convenant wordt ondertekend door de gemeente Dalfsen en Plaatselijk Belang Oudleusen. De avond vindt plaats in De Wiekelaar en begint om 20.00 uur.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.