Home / archiefcentraal / fysiototaal krijgt status pluspraktijk

fysiototaal krijgt status pluspraktijk

Na externe toetsing blijkt dat ze voldoen aan alle strenge, moderne kwaliteitseisen en worden ze door verschillende verzekeringsmaatschappijen als PlusPraktijk gewaardeerd.

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan met aanvullende programma’s, samenwerkingsverbanden en het hoog kwalitatief behandelen van patiënten.

Bij de kwaliteitseisen gaat het verder om bijvoorbeeld de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een procedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht, maar denk ook aan het inzichtelijk krijgen van de voortgang van de klachten middels metingen en vragenlijsten.

Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd. Al met al een hele toetsing waarbij het hele team gewaardeerd wordt door de zorgverzekeraar.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.