finale anne afgelast alphen aan de rijn

Het drama wat zich gistermiddag in het winkelcentrum in Alphen aan de Rijn heeft afgespeeld heeft ook zijn weerslag op Anne van der Vegt uit Dalfsen. Vandaag zou zij Overijssel vertegenwoordigen voor de landelijke finale van het Kinderen voor Kinderen songfestival . De organisatie van de Vara heeft besloten de finale na dit schietdrama af te gelasten. Anne en haar familie waren ontdaan na het horen van het nieuws over de ramp in het winkelcentrum en steunen de beslissing van de omroep.

Het is op dit moment nog niet duidelijk of het songfestival in een andere plaats of op een andere datum in Alphen aan de Rijn wordt gehouden.

Nadere informatie is te vinden op www.kvk.vara.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.