Home / archiefcentraal / expositie eric schutte in bibliotheek ommen

expositie eric schutte in bibliotheek ommen

In de bibliotheek zijn echter meer klassiek geschilderde werken van Eric Schutte te zien. Twee grote doeken uit Giethmen waar hij is opgegroeid en kleinere werken met verschillende onderwerpen. En natuurlijk ontbreekt het kalf ook niet. Het uitgangspunt voor deze werken is zijn visie dat de verschijningsvormen in de wereld om ons heen uniek en eenmalig zijn. Eric Schutte streeft er dan ook naar deze ‘momenten van zijn’ objectief waar te nemen en te schilderen. E.ric Schutte heeft zijn opleiding genoten aan de Hogeschool Windesheim en doceert nu aan een school voor voortgezet onderwijs in Hardenberg. De expositie is tot 16 mei tijdens de openingsuren van de bibliotheek te bezichtigen.

Meer informatie is te vinden op de website www.ericschutte.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.