explosie op melkmarkt in zwolle

Bij de explosie raakten twee personen gewond. Een 26-jarige man bevond zich in het pand in een naai-atelier op de begane grond en hij werd met brandwonden naar het brandwondencentrum in Groningen gebracht. Een 16-jarig meisje uit Nijverdal fietste ten tijde van de explosie voorbij. Zij raakte bij de explosie gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Er is in de loop van de ochtend brand in het pand uitgebroken, vermoedelijk door een nog niet afgesloten gasleiding. Bij de brand is asbest voor het pand terecht gekomen. Dit wordt nat gehouden. Er wordt geadviseerd om deuren en ramen gesloten te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.