Home / archiefcentraal / explosie op melkmarkt in zwolle

explosie op melkmarkt in zwolle

Bij de explosie raakten twee personen gewond. Een 26-jarige man bevond zich in het pand in een naai-atelier op de begane grond en hij werd met brandwonden naar het brandwondencentrum in Groningen gebracht. Een 16-jarig meisje uit Nijverdal fietste ten tijde van de explosie voorbij. Zij raakte bij de explosie gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Er is in de loop van de ochtend brand in het pand uitgebroken, vermoedelijk door een nog niet afgesloten gasleiding. Bij de brand is asbest voor het pand terecht gekomen. Dit wordt nat gehouden. Er wordt geadviseerd om deuren en ramen gesloten te houden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.