Home / archiefcentraal / excursie vroege vogels vanuit de wheem

excursie vroege vogels vanuit de wheem

Om 6.00 uur in de morgen, als het net een beetje licht begint te worden, beginnen de eerste vogels al te zingen. Als het goed licht is geworden zullen we de vogels ook zien. In april komen veel vogels terug van hun winterverblijf in Afrika en het is altijd weer een verrassing wat we te zien zullen krijgen. Geen tijd op 21 april? Op donderdag 5 mei is er een tweede vogelexcursie. Ook deze start om 06.00 uur.

De excursie start vanaf De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug en duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn 3 euro per persoon (kinderen 1,50 euro). Beschermers van Landschap Overijssel kunnen gratis deelnemen op vertoon van de beschermerspas. Als u een verrekijker heeft is dit een handig hulpmiddel om de vogels wat dichter bij te halen. In de Wheem zijn ook verrekijkers te leen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.