ernstig gewond bij barbecue

Een 19-jarige Hardenberger is maandagvond aan de Coevorderweg in Stegeren ( gemeente Ommen )ernstig gewond geraakt bij het barbecueën. Om het vuur te versnellen heeft hij waarschijnlijk extra spiritus op het vuur gegooid wat tot een explosie leidde en het slachtoffer in de brand zette.

Door andere aanwezigen werd het vuur gedoofd en eerste hulp verleend. Na behandeling door ambulancepersoneel werd hij, met tweede en derde graads verbrandingen naar het ziekenhuis gebracht. Later op de avond is hij per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd. Naar de toedracht van dit voorval wordt een nader onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.