Home / archiefcentraal / een dag uit het leven van je baby

een dag uit het leven van je baby

Erika Hekman is de bedenker van deze reportage. Ze komt een dag bij het gezin thuis om het leven met een baby te fotograferen. Dat is heel bijzonder en intiem. Ze fotografeert op een manier dat je meekijkt in het leven van dit gezin. Niets wordt in scène gezet. Daardoor ontstaan spontane natuurlijke foto’s.

Op dit moment maakt zij het eerste levensjaar mee van het zoontje van haar zus. “Je realiseert je dan pas hoe hectisch het leven met een baby is en hoe mooi het is om dat vast te leggen met fotografie. Na vele positieve reacties van mensen in de omgeving is het idee ontstaan om dit aan te bieden aan ieder gezin”, aldus Hekman. Op www.sweetartphotographics.nl is meer informatie te vinden over ‘een dag uit het leven van’.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.