Home / Algem / duurzaam thuis wint enexis transitieprijs

duurzaam thuis wint enexis transitieprijs

Onder zonnige weersomstandigheden doet het Vechtdal Centraal ‘live’ verslag vanaf de Huis&Tuinfair in Nieuwleusen. In de grote tent midden op het veld staan Melanie van der Loo en Bob Oud, medewerkers Klimaat en Duurzaamheid van de Gemeente Dalfsen, met de stand van Duurzaamheid Dalfsen, energiebesparingsproject in bestaande woningbouw. Melanie is zeer verheugd: “Wij zijn zeer trots te melden dat ons project Duurzaam (T)huis enige landelijke bekendheid geniet. We waren genomineerd voor de eerste Enexis Energie Transitieprijs en we hebben gisteren deze prijs gewonnen.” De prijs is een sculptuur en een tienduizend euro wat weer besteedt moet worden in het Duurzaamheidsproject. De uiteindelijke winnaar is gekozen uit drie genomineerden.

Van der Loo en Oud staan op de beurs om de bevolking in Nieuwleusen en Dalfsen nog enthousiaster te krijgen om duurzamer te wonen, te denken valt aan onder andere hulp bij aanvragen offertes. De gemeente Dalfsen geeft tijdens deze beurs driehonderd euro subsidie op maatwerkadvies. Geïnteresseerden betalen dit weekend vijftig euro voor advies om duurzamer te gaan wonen. De Huis&Tuin fair is tot vanavond 21.00 uur geopend en zaterdag vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur.

Meer informatie op www.duurzaamheiddalfsen.nl en www.enexis.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.