Home / archiefcentraal / duurzaam ondernemen ook iets voor u

duurzaam ondernemen ook iets voor u

De GIBO Groep en Rabobank Vaart en Vechtstreek nodigen u uit voor het Ondernemerscafé op donderdag 12 mei vanaf 19.30 uur. Deze avond zal plaatsvinden in het duurzaamste dorp van Overijssel, Hoonhorst. De plaats van handeling is Zaal Kappers Kerkstraat 7, en het pprogramma begint om 19.45 uur.

Kennis delen

Eberhard Dijkhuis van kenniscentrum HIBERTAD deelt zijn kennis over duurzaam ondernemen met u. Dijkhuis is zelf ook ondernemer en woont en werkt in het Vechtdal. Arnoud Potze van het Energiepact Overijssel (provincie) zal kort toelichten waar we ons in Overijssel mee bezighouden. Denk aan energiebesparing in industrie, woningbouw en energie en brandstoffen in de sector mobiliteit en transport. Na het programma is er volop de gelegenheid te netwerken met andere ondernemers. Vergeet dus niet uw visitekaartje mee te nemen.

Aanmelden

Wat kan duurzaam ondernemen voor uw bedrijf betekenen? Meld u, vóór 3 mei, aan door een e-mail te sturen naar marketing@vvs.rabobank.nl. Kent u een ondernemer die ook belangstelling heeft voor het Ondernemerscafé? Geef dit dan aan bij uw aanmelding. U bent beide van harte welkom. Voorafgaand aan deze bijeenkomst kunt u uw vragen schriftelijk doorgeven. Deze vragen worden aan de heren van de provincie voorgelegd, zodat er een levendige en actieve avond gaat ontstaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.