Home / archiefcentraal / duiven wolters slaan toe

duiven wolters slaan toe

Onder ideale omstandigheden werden de 247 ingekorfde duiven om 12.00 uur gelost. Het waren dit keer de duiven van Gerard Wolters die het gehele concours domineerden. Zijn eerste duif tikte met een gemiddelde snelheid van 79km/u om 13.39 uur aan. In rayon 9 (zeven verenigingen) wist Gerard een tweede plaats te behalen.

De verdere uitslag: Gerard Wolters 1, 2, 3, 4, 5, 7 en 8, Gebr. Ramaker 6,Henk Haverkort 9 en André Dankelman 10. Voor volgende week staat er een vlucht vanuit Ravenstein (99 kilometer) op het programma, daarna worden de vliegafstanden langer.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.