Home / archiefcentraal / duitse uitnodiging voor de stuwzangers

duitse uitnodiging voor de stuwzangers

De Stuwzangers zijn alweer druk met nieuwe Duitstalige liederen ingestuderen. Waar de Stuwzangers zingen is het feest. Zo is het door de Duitsers ervaren. Vele mailtjes na het vorige optreden kwamen binnen.

De Stuwzangers heeft zangers binnen haar gelederen uit Vilsteren, Ommen, Lemele, Lemelerveld, Heino, Hoonhorst, Dalfsen en Wijhe. De instrumentale begeleiding is in handen van Jannes Kleene uit Nieuwleusen (accordeon), Jan Noot uit Dalfsen (accordeon), Gerie Vernhout uit Dedemsvaart (accordeon), Henk Slettenhaar uit Nijverdal (gitaar) en Jan Meyer uit Zwolle (slagwerk). De dirigent, Flip Jonkman, komt uit Heino.

De Ambachtsgroep Salland en de Stuwzangers gaan op reis in het weekend van 15, 16 en 17 april. Er zullen diverse optredens plaatsvinden op twee muziekkoepels en op de hoek van de straat. Alles staat in het teken van de Tulpenfeesten in het Holländisches Viertel in Potsdam bij Berlijn. Deze feesten trekken jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers.

Voor meer informatie kijk op www.destuwzangers.nl .

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.