Home / archiefcentraal / druk bezochte kinderkledingbeurs de klaampe

druk bezochte kinderkledingbeurs de klaampe

De tweede kinderkleding en speelgoedbeurs werd zaterdag 9 april goed bezocht in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. De organisatie lag in handen van Monique Jager. “De beurs was goed gevuld met meer dan vijfenzestig deelnemers die ontzettend veel leuke en bijzondere spulletjes te bieden hadden voor aardige prijsjes. Zowel nieuwe als tweedehands kleding en speelgoed”, beschrijft Monique, “maar ook allerlei andere zaken zoals bijzondere kinderfeestjes, haaraccessoires, sieraden, kussentjes, wigwamtenten, te veel om op te noemen”.

Ook was er volop animatie voor de kinderen aanwezig. Jager vertelt wat er zoal nog meer te doen was. “Een kleurplaatwedstrijd door de pannenkoekenkraam, verkleed op de foto en een verloting met mooie prijzen voor de stichting Youssi, grabbelen voor KIKA, optredens kleutergroepen streetdance en workshops, groot springkussen en een ‘echte’ schmink piraat waar de kids allemaal geschminkt konden worden”. Dit werd gratis aangeboden door de aanwezige organisatie. De beurs is goed bezocht en de organisatie heeft veel leuke reacties ontvangen van zowel de standhouders als bezoekers en is dan ook alweer volop bezig met de volgende beurs. Deze staat gepland op zaterdag 8 oktober 2011, aldus Monique Jager.

De opbrengsten van KIKa en Youssi zijn op het moment van plaatsen nog niet bekend. Deze zal te zijner tijd op de website van het Vechtdal Centraal vermeldt worden. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Monique Jager: 06-50540267 of via monique.jager@home.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.