Home / archiefcentraal / dorina organiseert haar benefietconcert

dorina organiseert haar benefietconcert

Deze heeft afgelopen zaterdag maar liefst zevenhonderdvijfendertig euro opgebracht om haar doel te kunnen verwezenlijken: hulp bieden aan de mensen die het nodig hebben.

De opkomst was goed, ruim vijftig bezoekers genoten van verschillende optredens. Het concertprogramma lag geheel in de handen van Dorina zelf. Met medewerking van de band Rowis en andere musici werden er in verschillende samenstellingen gezongen en muziek gebracht. Dorina heeft enkele nummers gezongen onder begeleiding van haar eigen pianospel. Dat was niet het enige wat ze regelde: ”De avond stond in het teken van een heel afwisselend programma, waaronder ook een dansnummer”, vertelt Dorina, “Deze dans heb ik zelf geschreven en uitgevoerd samen met nog drie anderen”.

Tijdens de avond werden er filmbeelden vertoont van haar project vorig jaar voor de Stichting. Haar familie steunt de actie letterlijk; met haar drie zussen, haar zwager en haar vader werd er een bijzonder slotlied gezongen. Het nummer ‘We are the World’ werd als een flashmob uitgevoerd: vanuit verschillende plaatsen in de zaal zongen de deelnemers hun couplet en verzamelden zich daarna samen, als een finale, op het podium.

Het doel van de reis is huizen en latrines bouwen in de sloppenwijken van Constanza in de Dominicaanse Republiek. Kinderwerk heeft daar ook haar aandacht. Het geld van het Benefietconcert komt bij World Servants op haar naam te staan om kosten te dekken zoals verblijf-, reis- en projectkosten.

Meer informatie over Stichting World Servants is te vinden op www.worldservants.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.