dineke bollemaat pakt zilver op nk tafeltennis

Tafeltennisster Dineke Bollemaat van DTV’84 Dalfsen heeft zaterdag een tweede plaats behaald op de Nederlandse Jeugd Kampioensschappen voor B pupillen. In de poule was ze als derde geplaatst in haar poule, maar door twee partijen te winnen ging ze als nummer twee door naar het hoofdtoernooi.

Na een lange pauze won ze vrij eenvoudig de achtste en kwartfinale. In de halve finale kwam ze met 0-1 achter, maar kwam goed terug en won alsnog met 3-1. In de finale moest ze tegen een oude bekende, Sharon van Zelderen uit Nieuwegein. Van dit meisje had ze die ochtend in de poule verloren, er stond dus een zware strijd te wachten. De eerste game ging Dineke goed van start en kwam al snel met 9-5 voor. Helaas kwam Sharon langs zij en ging de game met 9-11 verloren. In de derde game maakte Dineke het nog heel spannend maar trok uiteindelijk met 17-19 aan het korste eind.

Maar deze tweede plaats is er een om trots op te zijn en Dineke ging dan ook zeer tevreden huiswaarts. Andere deelnemers van DTV’84 waren Jery Wormmeester en Maaike Bollemaat. Maaike Bollemaat werd tweedee in haar poule, maar verloor in de eerste ronde van het hoofdtoernooi van Mandy de Kort uit Nijmegen. Welp, Jery Wormmeester kon met goed spel helaas geen potten breken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.