Home / archiefcentraal / digitaal aanvragen abonnementen succes

digitaal aanvragen abonnementen succes

De inwoners van de gemeente Dalfsen hebben van deze mogelijkheid al veel gebruik gemaakt. Aanvragen kan nog tot en met 21 april. Op de gemeentelijke website, www.dalfsen.nl/zwembad, wordt duidelijk uitgelegd hoe het aanvragen in zijn werk gaat. Het ingevulde digitale bestelformulier voor abonnementen en opgave zwemlessen hoeft niet ingeleverd te worden. Binnen een week wordt de bestelling via de post toegestuurd.

Bij het eerste bezoek aan het zwembad is het belangrijk dat voor ieder abonnement of leskaart een pasfoto meegenomen wordt. De zwembaden bieden de mogelijkheid tot recreatie en ontspanning, daarnaast zijn ze ook geschikt voor schoolzwemmen en zwemopleidingen. De openluchtzwembaden hebben beiden twee grote baden en een peuterbad. De opening van de gemeentelijke zwembaden vindt plaats op maandag 2 mei om 13.00 uur.

Het blijft uiteraard wel gewoon mogelijk om ook in het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in

Nieuwleusen de aanvraag te doen. De ouderwetse voorverkoop en het digitaal aanvragen is mogelijke tot

en met 21 april.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.