Home / archiefcentraal / dennis demmers voetbalmania in den ham

dennis demmers voetbalmania in den ham

De Dennis Demmers voetbalmania, voorheen Jack de Gier Voetbalschool, zal ruim 213 enthousiaste voetballers verrassen met diverse gevarieerde voetbalspelen. Dit alles onder zeer deskundige begeleiding van de voetbalschool en trainers van VV Den Ham. Alle deelnemers krijgen een compleet tenue en op beide dagen een sportdrank en een uitgebreide lunch. Het geheel zal starten met een unieke openingsparade. De organisatoren hopen op een sportieve dag met alle deelnemende jongens en meisjes.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.