deltion rallyteam aan de start in wallonie

Deze rally vindt jaarlijks in en nabij de Belgische plaats Namen plaats. Aangezien de Rally van Wallonië niet meetelt in de klassering voor de Nissan 350Z Challenge blijft de equipe Bloemendaal/ Wissink thuis.

De Skoda Fabia WRC wordt zoals gebruikelijk bestuurd door Eric Bolhaar onder begeleiding van zijn vaste navigator Gert Kamphuis. Twee weken geleden hebben ze tijdens de TAC Rally in Tielt al kennisgemaakt met de Belgen en de uitdagende Belgische proeven. Tijdens deze rally zijn ze als derde geëindigd in het klassement voor het Open Nederlands Rallykampioenschap en vijftiende in het algemeen klassement. De heren zijn helemaal klaar voor de strijd in en nabij Namen. “De proeven zijn snel een verraderlijk, maar als we onze vorm weten vast te houden kan het nog een mooie wedstrijd worden,” aldus Eric Bolhaar.

Ook de studenten uit de Deltion Rallysport zijn weer van de partij. Samen met hun leraren, de specialisten van Wevers Sport en een groep studenten van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap van het Deltion College, zorgen ze voor het onderhouden van de rally, voorafgaand, tijdens een na afloop van de Rally van Wallonië. De studenten hebben de WRC na afloop van de TAC Rally flink onderhanden genomen en alle kapotte carrosseriedelen vervangen en gespoten.

Meer informatie over het Deltion Rallyteam en de foto- en videoreportages van de wedstrijden staan op: www.deltion.nl/rallyteam, www.youtube.com/rallyteamdeltion en www.deltionrally.hyves.nl. Daarnaast zijn de ontwikkelingen rondom het Deltion Rallyteam te volgen via Twitter (#deltionrally).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.