de vlag uit

In het Vechtdal zal tijdens Koninginnedag, de vlag uit te hangen. De vlag dient alleen op deze dag uitgehangen te worden en wordt gevoerd met oranje wimpel. Maar ook vandaag mag de vlag gehesen worden in verband met de verjaardag van onze Prins der Nederlanden. Willem Alexander wordt vandaag vierenveertig jaar.

Op 4 en 5 mei wordt ook gevlagd, ditmaal zonder oranje wimpel. Op 4 mei dient de vlag vanaf 18.00 uur tot aan zonsondergang half stok te hangen. Op plaatsen waar herdacht wordt, moet de vlag na de twee minuten stilte in de top worden gehesen. Op 5 mei wordt er gevlagd zonder wimpel tussen zonsopgang en zonsondergang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.