Home / archiefcentraal / de vechtvogels dalfsen vliegen weer

de vechtvogels dalfsen vliegen weer

Voor postduivenvereniging De Vechtvogels uit Dalfsen is het vliegseizoen 2011 begonnen. De eerste vlucht werd zaterdag vanuit Ravenstein (ongeveer 90 kilometer) gevlogen onder zonnige weersomstandigheden en een behoorlijke zuidenwind.

De eerste duif haalde een snelheid van ruim 98 kilometer per uur en is van H. Strikkers. Hij pakte daarmee dan ook plaats zeven. De uitslag van de eerste tien duiven ziet er als volgt uit (op een totaal van 162 duiven) H. Strikkers 1 en 7, S. vdr Vegt 2, G. Meijer 3,8,en 9, J.H. Pannen & Zn 4, Comb. M. & H. Koggel 5 en 10 en H. Kragt 6

Volgende week is de tweede vlucht vanuit Boxtel.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.