de kunstbus wil naar soldaat van oranje

De Kunstbus van Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen wil het seizoen op een spectaculaire wijze afsluiten door de Musical de Soldaat van Oranje te bezoeken. Dat kan alleen als er zich vijftig belangstellenden aanmelden.

Landstede Welzijn wil dan op een zondagmiddag naar het theater op de vliegbasis Valkenburg te Katwijk. Omdat er geen optie op de kaarten te krijgen is, moeten mensen zich opgeven zonder dat de datum bekend is. Wel is het bekend dat het op een zondagmiddag in mei of juni is, bij voldoende belangstelling.

U kunt zich tot 18 april opgeven bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89 in Dalfsen, 0529-434570. Naderhand wordt de rit verder georganiseerd en kan er een datum genoemd worden. De eigen bijdrage is 80 euro per persoon.

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.