Home / archiefcentraal / de kunstbus wil naar soldaat van oranje

de kunstbus wil naar soldaat van oranje

De Kunstbus van Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen wil het seizoen op een spectaculaire wijze afsluiten door de Musical de Soldaat van Oranje te bezoeken. Dat kan alleen als er zich vijftig belangstellenden aanmelden.

Landstede Welzijn wil dan op een zondagmiddag naar het theater op de vliegbasis Valkenburg te Katwijk. Omdat er geen optie op de kaarten te krijgen is, moeten mensen zich opgeven zonder dat de datum bekend is. Wel is het bekend dat het op een zondagmiddag in mei of juni is, bij voldoende belangstelling.

U kunt zich tot 18 april opgeven bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89 in Dalfsen, 0529-434570. Naderhand wordt de rit verder georganiseerd en kan er een datum genoemd worden. De eigen bijdrage is 80 euro per persoon.

.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.