dalfsen wint degradatieduel tegen go ahead

Dalfsen kwam in Deventer goed uit de startblokken. Het elftal van trainer Bert Spies opende in de achtste minuut de score. Op aangeven van Chiel Huisjes nam Sjoerd Klarenbeek de openingstreffer voor zijn rekening. Een paar minuten later verdubbelde aanvoerder Sjoerd Klarenbeek de voorsprong. De Dalfser middenvelder kopte een vrije trap van Werner Snel feilloos in. Even later viel laatste man Koen Sloot geblesseerd uit. Dit leidde tot een aantal omzettingen in de Dalfser formatie. De thuisclub profiteerde vervolgens van een foutje in de Dalfser defensie (1-2). Toch slaagde Dalfsen er nog voor rust in via Coen Huijsmans op een 1-3 voorsprong te komen. In de tweede helft ging Go Ahead op jacht naar de aansluitingstreffer. Dit leverde na ruim tien minuten het beoogde resultaat op (2-3). Daarna kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.

Komende zondag komt Dalfsen in actie tegen middenmoter IJsselstreek. Het duel op sportpark Gerner begint om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.