Home / archiefcentraal / dalfsen bezoekt van lenthe en bongers

dalfsen bezoekt van lenthe en bongers

Ondernemers en gemeentebestuur komen op deze ongedwongen manier met elkaar in gesprek over actuele economische ontwikkelingen op lokaal niveau.

Ondernemers uit de gemeente Dalfsen stellen het op prijs om hun bedrijf te presenteren in de eigen bedrijfsomgeving. Althans die signalen krijgt het college van burgemeester en wethouders op de jaarlijkse bedrijfscontactavond en de bijeenkomsten van ondernemerskringen. Elke maand gaat het college daarom op bezoek bij bedrijven in de gemeente Dalfsen. “En ik ben steeds weer onder de indruk van de bevlogenheid, passie en creativiteit waarmee de ondernemers in de gemeente Dalfsen vertellen over hun bedrijf”, zegt portefeuillehouder economische zaken Klaas Agricola.

Innovatie en duurzaamheid

In deze economische tijden wordt bij de bedrijfsuitoefening veel van ondernemers gevraagd om de omzet op peil te houden. En om, bij onder druk staande winstmarges, de productiekosten en kosten van bedrijfsvoering onder controle te houden. Voor het college is het interessant om te horen op welke manier hierop bij individuele bedrijven wordt ingespeeld met creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.