cesar zuiderwijk slotakkoord seizoen

Nederlands bekendste drummer (Golden Earring) Cesar Zuiderwijk treedt op met het slagwerkensemble van Soli Deo Gloria. Zuiderwijk drumt niet alleen met SDG, hij vertelt tussendoor ook komische verhalen en speelt clowneske typetjes. Zuiderwijk koos in zijn jonge jaren eerst voor de gitaar. Maar dat bleek geen succes. Drummen wel en zijn eerste drumstel bestond uit een bonte verzameling van koektrommels, augurkenblikken, hoedendozen, potten en pannen. In 1970 kwam hij bij de Golden Earring en daarmee begon zijn grote doorbraak.

Voorafgaand is er een gratis workshop met Cesar, van 18.00 tot 19.00 uur voor iedereen die een kaartje heeft voor de voorstelling. Zonder voorstellingskaartje kost de workshop 7,50 euro per persoon. Meer informatie over de muzikant is te vinden op www.cesarzuiderwijk.nl

Kijk voor meer informatie en/of het reserveren van kaarten à 15,00 euro op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl of bel 06-20691091 of het VVV-kantoor tel. 0529-451638. De kassa is open op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.