Home / archiefcentraal / cesar zuiderwijk slotakkoord seizoen

cesar zuiderwijk slotakkoord seizoen

Nederlands bekendste drummer (Golden Earring) Cesar Zuiderwijk treedt op met het slagwerkensemble van Soli Deo Gloria. Zuiderwijk drumt niet alleen met SDG, hij vertelt tussendoor ook komische verhalen en speelt clowneske typetjes. Zuiderwijk koos in zijn jonge jaren eerst voor de gitaar. Maar dat bleek geen succes. Drummen wel en zijn eerste drumstel bestond uit een bonte verzameling van koektrommels, augurkenblikken, hoedendozen, potten en pannen. In 1970 kwam hij bij de Golden Earring en daarmee begon zijn grote doorbraak.

Voorafgaand is er een gratis workshop met Cesar, van 18.00 tot 19.00 uur voor iedereen die een kaartje heeft voor de voorstelling. Zonder voorstellingskaartje kost de workshop 7,50 euro per persoon. Meer informatie over de muzikant is te vinden op www.cesarzuiderwijk.nl

Kijk voor meer informatie en/of het reserveren van kaarten à 15,00 euro op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl of bel 06-20691091 of het VVV-kantoor tel. 0529-451638. De kassa is open op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.