Home / archiefcentraal / bustochten hko en oll ommer van start

bustochten hko en oll ommer van start

“We doen dit nu voor het derde achtereenvolgende jaar. De vorige busreisjes waren een groot succes en allemaal volgeboekt. Voor de deelnemers is het een leuke kennismaking met de mooie omgeving. Vaak blijkt dat ze die niet zo goed kennen”, aldus Aldien Pasman van de HKO. Volgens Dinie Dunnewind van Oll Ommer gaat het om nieuwe routes en is gekozen voor leuke plekjes in de eigen regio.

Evenals andere jaren wordt op een grote deelname gerekend. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Benadrukt wordt dat de bustochten ook voor niet-leden bedoeld zijn. De bustocht duurt ruim drie uur met onderweg een koffiepauze. De kosten bedragen 10 euro per persoon. Niet-leden betalen 12,50 euro per persoon.

Opgave vooraf is nodig. Aanmelden kan via Henk Soer 0529-455654 (email soesa-t@telfort.nl) of via Aldien Pasman 0529-453446.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.