bloemenactie helpt mensen in beregovo

Het assortiment bestaat opnieuw uit geraniums en fuchsia’s in diverse soorten en kleuren. De planten betrekken zij weer van dezelfde kweker, die ze nog op de traditionele manier kweekt. Vandaar de uitstekende kwaliteit, die inmiddels bekend is.

De opbrengst van deze actie komt ten goede van het project aan de minder bedeelde mensen in Beregovo. Daar blijft deze structurele ondersteuning hard nodig. Ze hopen weer veel planten te mogen verkopen. Het effect is daardoor tweeledig: komende zomer een kleurrijke tuin of terras hier en de minder bedeelde mensen daar in Beregovo kleding en een voedselpakket.

Ben je gedurende deze dagen afwezig of de vrijwillig(st)er missen, maar wel planten willen kopen, dan kun je contact opnemen met Jannette Massier, 484968. Heb je geen planten nodig, maar wil je wel deze actie steunen, dan kun je ook een gift overmaken op bankrekening 3455.65.754 ten name van Stichting Oekraïne Nieuwleusen onder vermelding van Bloemen-actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.