Home / archiefcentraal / bestuur weer op pad voor eerste lustrum

bestuur weer op pad voor eerste lustrum

. De routes zijn al weer klaar en de vrijwilligers zijn weer benaderd om hun medewerking te verlenen aan het welslagen van dit grandioze evenement. Mocht u nog niet zijn benaderd dan kunt u zich aanmelden bij Gerwin Bonhof via e-mail ( g.bonhof@sallandxs.net ).

Vorig jaar was er een record aantal deelnemers. De laatste jaren is er ook de nodige aandacht besteed aan de Datrion, drie dagen wandelen, drie dagen fietsen en vier dagen zwemmen. Inmiddels doen daar vele jeugdige sporters aan mee. Ga samen met uw kind (of kleinkind) de uitdaging van de Datrion aan. Geef u op bij aanvang van de wandel3daagse en doe mee. De voorinschrijving voor de wandel3daagse is op donderdag 26 mei. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wandel3daagse.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.