Home / archiefcentraal / bel canto ook buiten dalfsen succesvol

bel canto ook buiten dalfsen succesvol

De algehele leiding was in handen van dirigent Joan Jonkman en onder regie van Bertha Carels. Het geheel werd begeleid door een prima samengesteld orkest waarin ook twee Heinose musici speelden, namelijk Anneke de Jong op dwarsfluit en Arjan Eek op klarinet. Voormalig Heinose Alike Jonkman bespeelde de trompet.

De hoofdrol Carmen werd bijzonder goed gespeeld en gezongen door Frieda Hultink. Opvallend waren de vele kinderen die aan het geheel meededen en die hun pasjes heel goed hadden ingestudeerd. Deze Nederlandsalige musical bevat vele herkenbare melodieën en dat dit amateur gezelschap een dergelijk spectakel professioneel kan neerzetten, bewijst de staande ovatie die zij aan het einde ontvingen.

Een volgende gelegenheid om Bel Canto aan het werk te zien is op vrijdag 8 april in de Buitensociëteit in Zwolle. Aanvang 20.00 uuur. Kaarten in de voorverkoop 038 4536646 of 0529 432675.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.