Home / archiefcentraal / auto van viaduct gereden in stegeren

auto van viaduct gereden in stegeren

Hier was een auto, afkomstig uit de richting van Dedemsvaart, van een viaduct naar beneden gereden en in een weiland tot stilstand gekomen. De bestuurder, een 44-jarige man uit Borne, is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Berger Autax heeft het zwaarbeschadigde voertuig afgevoerd. Ook zat er in de auto een hond. De brandweer heeft met behulp van een warmtebeeldcamera de omgeving afgezocht, maar de zoektocht bleek te vergeefs, het jack russeltje werd helaas niet gevonden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.