Home / archiefcentraal / auto te water na aanrijding in nieuwleusen

auto te water na aanrijding in nieuwleusen

De personenauto, bestuurd door een 36-jarige inwoner van Almelo, merkte de van rechts naderende bestelauto, bestuurd door een 22-jarige inwoner van Dalfsen, te laat op en kon deze niet meer ontwijken.

De personenauto raakte hierdoor te water. Alle inzittenden van de personenauto, naast de bestuurder zijn 39-jarige partner en twee kinderen van vijf en zes jaar, konden het voertuig met licht letsel verlaten. De moeder en zesjarige zoon werden per ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.