Home / archiefcentraal / asc komt tekort tegen koploper

asc komt tekort tegen koploper

Deze week voegde tijdens de training ook Floris Meerveld zich bij de lange rij geblesseerden. Vanaf de aftrap leek AZSV druk te willen zetten maar ASC wist de aanvallers van het doel te houden en af en toe zelf ook uit te breken. Tegenvaller was de blessure van Arjen Stokvis die al na twaalf minuten moest worden vervangen door Iven van Velde.

Tot de rust hielden beide ploegen de nul waarmee bij ASC het gevoel groeide dat er punten te halen waren. AZSV dacht daar echter anders over en zette een tandje bij waardoor het spel met name op Dalfser helft plaatsvond. De 0-1 was dan ook onvermijdelijk. Ondanks de nederlaag mag geconstateerd worden dat ASC in staat is voetballend onder de druk van de tegenstander uit te kunnen komen. Laat dit dan de opmaat zijn voor aanstaande zaterdag wanneer het als tweede geklasseerde Sparta Enschede gastheer zal zijn.

Lees ook

USV wint met 5-0 van Vilsteren

NIEUWLEUSEN/VILSTEREN – De ervaren coach Dik Runherd had de geel/zwarte Vilsteren-bus een klein uurtje uitstekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.