asc gym en dance vijftig jaar in beweging

Op sportgebied biedt de sportvereniging vele variaties aan voor alle leeftijden. Van peutergym tot fit vijfenvijftig-plus, van turnen tot dansen. Ook trends als Zumba en clipstreetdance zijn opgenomen in het lesrooster. “We vergeten ook gehandicaptensport en populaire gym zoals Acrogym niet”, verteld Hilde Zielman, bestuurslid bij ASC, “Bij een jubileum ga je toch ook een balans opmaken. Terugkijkend zijn we trots op vijftig jaar historie en prestaties. Maar voor de toekomst zijn we ook aan het knokken voor behoud van ASC Gym en Dance. Lokale sportverenigingen hebben het niet makkelijk. Het is een breed maatschappelijk probleem om je club financieel gezond te houden en voldoende vrijwilligers te vinden om de boel draaiende te houden,” weet Hilde. “Maar goed, ons ASC-blauwe bloed stroomt nog en we hebben wat te vieren.”

Op 21 mei is er een reünie voor (oud-)leden van ASC Gym en Dance. De jubilerende sportvereniging nodigt hierbij alle (oud-) leden uit om zich op te geven voor de reünie van 21 mei, in ’t Asje in Dalfsen. Via hyves, facebook en mail speurt de sportclub naar iedereen met een blauw/wit verenigingshart die samen herinneringen wil ophalen. Er staat in dit jubileumjaar ook een familiesportdag op het programma. Dit najaar kan Dalfsen nog genieten van een show waar vooral de afdeling Dance een spektakel zal neerzetten. “Want na vijftig jaar ASC Gym en Dance blijven we volop in beweging!”, aldus Hilde.

Uitnodiging Reünie 50 jaar ASC Gym en Dance 1961−2011

Voor alle (oud-)leden van ASC Gym en Dance wordt op zaterdag 21 mei 2011 een reünie georganiseerd van 15.00 tot 18.00 uur bij ’t Asje, Haersolteweg 15, 7722 SE Dalfsen, de entree bedraagt 10 euro, dit is inclusief met hapje en drankje. Schrijf je in voor 7 mei 2011 voor de reünie via jubileumasc@hotmail.com of bezoek de site op www.ascgymendance.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.