Home / archiefcentraal / appartementencomplex houdt open huis

appartementencomplex houdt open huis

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van het appartementencomplex aan het Oosteinde in Nieuwleusen. Als de bouw volgens planning verloopt zullen de appartementen in juni worden opgeleverd.Het appartementencomplex is vormgegeven in drie aparte gebouwen welke rondom een ruime groene binnentuin zijn gesitueerd. De drie gebouwen, ieder gebouw bevat drie bouwlagen, worden door middel van loopbruggen met elkaar verbonden. In het complex zijn nog slechts vier koopappartementen beschikbaar.

Op zaterdag 16 april tussen 12.30 en 14.00 uur kunnen belangstellenden de beschikbare koopappartementen bezichtigen. Onder het genot van een kopje koffie kan een goed beeld worden gevormd van het complex. Bezoekers ontvangen een uitgebreide brochure met prijslijst en tekeningen.

Meer informatie op www.vechthorst.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.